Hogy zajlik egy masszázs

admin

Hogy zajlik egy masszázs az anyaMasszazs-ban?

Hívd fel az anyaMasszazs masszázszsalon telefonszámát. Egyeztess egy időpontot velem, írd be a naptáradba te is. De ha kéred, küldök az időpont előtt egy emlékeztető sms-t vagy facebook üzenetet.

Gyere el a megbeszélt időpontban az Almássy telep. 1. fsz 4. számú házba Itt találod az anyaMasszazs-t

(kb. 5 perccel korábban gyere, hogy az öltözés ne vegyen el időt a masszázsodból).

Már várni foglak az ajtóban. Bekísérlek, megbeszéljük, milyen masszázst szeretnél. Ha még nem tudod, felteszek pár kérdést, abból kiderül, milyen masszázs lenne neked a legjobb.

Ezután megmutatom, hol tudsz öltözni. Ezalatt én megmosom a kezem.

Hogy zajlik egy masszázs az anyaMasszazs-ban

Miután kényelmesen elhelyezkedtél a masszázsasztalon, betakarlak egy nagy, puha törölközővel, ami végig a testeden marad. Mindig csak azt a területet takarom ki a testeden, amit éppen masszírozok.

Télen ágymelegítő is segíti az ellazulásodat, természetesen ha nem tartasz rá igényt, kikapcsolom. vagy ha túl melegnek tartod, lejebb veszem a hómérsékletét.

Extra szűz olívaolajat használok a masszázs során, vagyis csak olyan anyagot kenek rád, amit meg is ennénk. Így semmiféle káros anyag nem kerül be a szervezetedbe.

Ha fej-, vagy talpmasszázst is kérsz, akkor a test masszázsa után megkérlek, hogy fordulj át a hasadról a hátadra, mert ez a két masszázsfajta, háton fekve történik. Ekkor teszek a fejed alá egy párnát, hogy továbbra is kényelmesen tudj feküdni a masszázs során.

Ha bármiféle kényelmetlenséget érzel, pl. nyomja az arcod a törölköző, vagy fáj egy adott területen a masszázs, nyugodtan szólj, megoldjuk!

Masszázs közben kellemes meleg vesz körül, nyugtató, halk zene szól, illatos gyertya világít.

Mindez azért, hogy minél inkább el tudj lazulni, el tudd engedni, és át tudd adni magad a masszázs nyugtató, de egyben frissítő, megújító hatásának.

Az anyaMasszazs célja többek között az, hogy mikor hazaérsz a gyermekeidhez, ők egy felfrissült, megújult anyukát lássanak maguk előtt. És, hogy Te nyugodt, türelmes, kipihent anyaként szerethesd a gyermekeidet.

Hívj, hogy Neked is részed lehessen mindebből a jóból!

20/381-55-63

Hogy zajlik egy masszázs az anyaMasszazs-ban

Vélemény, hozzászólás?

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .