Dabóczyné Gyenei Ágnes
Székesfehérvár, Almássy ltp.1. fsz.4.
20/381-55-63

Masszázsok

Masszázsokadmin

SORT BY

view

Ajándékkártya

Ha valóban szeretnéd, hogy a barátnőd, Anyukád igazán örüljön az ajándékodnak, akkor lepd meg egy masszázs ajándékkártyával a születésnapján, névnapján!
exkluzív masszázsview

Exkluzív masszázs

Exkluzív masszázs Csak igényeseknek! Meglepetés ajándékkal! 2 óra maximális kényeztetés, pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés. Egy igazi ajándék ez a masszázs.     Az alábbi recepttel készül a masszázs:...
90 perces luxusmasszázsview

90 perces luxusmasszázs

Egy igazi tetőtől-talpig masszázs. Azaz a másfél óra alatt valóban tetőtől-talpig végig leszel masszírozva. A masszázs végére valóban úgy fogod érezni magad, mint akit kicseréltek.
view

60 perces kényeztető masszázs

Ez a masszázs neked szól, ha sokat ülsz, keveset mozogsz, úgy érzed a sok üléstől fáj a hátad, vállad, derekad, tudsz magadra szánni 1 órát, pihenésre, felfrissülésre is vágysz
30 perces frissítő hátmasszázsview

30 perces frissítő hátmasszázs

A 30 perces frissítő masszázs Neked való, ha ülőmunkát végzel, ha kevés a szabadidőd, ha nem tornásztatod rendszeresen a hátadat, nyakadat, ha rövid idő alatt szeretnél felfrissülni.
talpmasszazsview

Talpmasszázs

Képzeld el, hogy belépsz egy csendes, hangulatos helyiségbe, ott beleülsz egy kényelmes fotelbe. Ami ezután jön, az maga a csoda. Az érintés csodája.