A masszőradmin

Rólam

Dabóczyné Gyenei Ágnes

A nevem Dabóczyné Gyenei Ágnes (Ági), két gyermek anyukája.

Természetgyógyász – reflexológus és gyógymasszőr.


Mivel én is anya vagyok, így hasonló cipőben járunk, át tudom érezni a problémáidat. Én is voltam/vagyok 🙂 álmos, fáradt, ideges, türelmetlen és szokott fájni a nyakam és a derekam is. Tapasztalatból mondom, hogy mennyi mindenen tud segíteni a masszázs. Persze nem egy masszázs változtat át „mintaanyukává”, de a rendszeres masszázs bizony a fenti problémákon tud segíteni. Mind testi, mind lelki szinten.

Nem leszel tökéletes anya, mint ahogy én sem lettem, de a rendszeres masszázstól nyugodtabb, türelmesebb, pihentebb leszel és a fájdalmaid is csökkennek.

Szeretném, ha Te is megtapasztalhatnád, hogy tud segíteni rajtad is a masszázs. Ezért egy olyan masszázshelyiséget igyekeztem kialakítani a számodra, amelybe már belépve nyugodt, pihent állapotba kerülj, amelyet a masszázs csak tovább növel.


Mivel ismerem a masszázs testre-lélekre ható jótékony hatását, így szeretném, ha a lehető legtöbb anyuka, közöttük Te is megtapasztalhatnád, hogy tud segíteni rajtad is.

Ezért egy olyan masszázshelyiséget igyekeztem kialakítani a számodra, amelybe már belépve nyugodt, pihent állapotba kerülj, amelyet a masszázs csak tovább növel.

Nézd meg a képeket.


Nem az a célom, hogy lefogyj, vagy, hogy bársonyos legyen a bőröd (bár ez egy „mellékhatása” lesz a masszázsnak), éppen ezért nem foglak sem mézzel, sem csokival, sem egyéb nyalánksággal kenegetni masszázs közben. Azt viszont ígérem, hogy masszázs után felfrissülve, kipihenve, megújulva kelsz fel a masszázságyról, vagy a fotelből.

 Minderre garanciát is vállalok.


Hazaérve a gyerekeid egy megújult, türelmes anyukát kapnak vissza. Mindezt heti egy óra alatt.


Ugye, hogy Te is szeretnél kipihent, nyugodt, friss, és türelmes Anya lenni?

 

Hívj és kérj időpontot!

 

20/381-55-63